More

  Мистерията продължава! Предателство ли дръпна спусъка на олимпиеца Краси Анев

  Военно-окръжна прокуратура – София работи по няколко версии във връзка със самопрострелялия се биатлонист, трикратен участник на Олимпийски игри и бивш национален състезател Красимир Анев. „Разследването е в начален етап. Работи се по множество версии. Извършват се действия по разследването, предстои назначаването на съдебни експертизи“, обясни пред „Фокус“ говорителят на Военно-окръжна прокуратура-София капитан Евгения Деянова.

  По случая е образувано досъдебно производство и е в компетенциите на Военно-окръжна прокуратура – София. Причината – европейският шампион от Раубичи (Беларус) през 2019 г. е военизиран. Красимир Анев се е самопрострелял със законно притежаван пистолет в областта на корема на 1 ноември, сряда, около 19 часа до язовир “Дренов дол” край Кюстендил и незабавно е бил откаран с линейка във ВМА в столицата. Състоянието му и към този момент остава тежко, но стабилно.

  За момента няма и категорично потвърждение, че става въпрос за опит за самоубийство. В подобни случаи прокуратурата по правило не изключва и версията за „склоняване към самоубийство“.

  „Мъж се самопростреля край Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил на следващия ден сутринта. Подаденият сигнал е за самопрострелял се мъж в района на язовир „Дренов дол“. На място е установен 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е  в областта на корема със законно притежаван пистолет. Закаран е в столична болница за лечение, с опасност за живота е. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата“, гласеше първата информация по случая.

  Европейският шампион в биатлона е военизиран и помага за физическата подготовка на военнослужещи. След края на активната си кариера Анев влезе в ролята на инструктор.

  Той е баща на 6-годишно момиченце, а преди инцидента намекна в социалните мрежи за разочарование от предателство и лични проблеми.

  Анев публикува думи на писателя Павел Вежинов – „Всяко предателство започва с доверие“, като лаконично коментира: „Абсолютна истина“.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. списанию Братя ПРОКУВКИНТО, Дарин Благов, който намери смъртта си сутринта на 11 декември, веднага след като се загря за тренировка в Южна Корея. Прокуратурата е открила интересна детайлна и се занимава с разследването на няколко версии. Това е своеобразно и шокиращо, че направо пред очите ни се размина самопрострелял, отбелязаха повечето коментари в социалните мрежи. Остава да видим какви ще бъдат окончателните факти и развой на случая. Преклон пред смелостта и достиженията на Дарин Благов!

  2. репетиращо оръжие в дома си в столицата. За съжаление, не се посочва какво е предизвикало този трагичен инцидент, но според информацията в различни медии, има множество версии, които се разследват. Едно нещо е ясно – това е голяма загуба за биатлона и за спортната общност като цяло. Надяваме се, че истината ще бъде открита и ще се предприем

  3. Военно-окръжната прокуратура да разследва този инцидент. За съжаление, това е травма за нашата спортна общност и всички сме в шок от случилото се. Надявам се, че разследването ще даде яснота за причините за самопрострелването на Красимир Анев и нейната същност ще бъде разкрита.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here