More

  Милена Чомакова: Шансът за Промяна е огромен! Гласувайте!

  Г-жо Чомакова, как оценявате резултатите от изборите? 
  – Шансът ни за победа е огромен. От 8 години не е имало балотаж. Сега има! Хората ще изберат между две възможности. Бъдеще за общината, или статуквото на безвремието, репресиите, арогантността и страха! Битката ни е с недействителните бюлетини и с апатията! Аз благодаря на всички свои съграждани, които ме подкрепиха и гласуваха за мен. За всички нас промяната на управлението на нашата община е кауза и в този смисъл всички сме съмишленици. Надявам се, че и тези, които не успяха миналата неделя, ще дойдат да гласуват на балотажа. Много хора осъзнават необходимостта да поемем по друг път. Това е възможно и реално постижимо. С риск да се изразя с клише ще кажа, че ни е необходима „една малка крачка“, която ще се превърне в огромен скок за икономиката и живота в Община Ихтиман. Нека да я направим тази крачка в неделя, като гласувате за моята кандидатура за кмет на общината. 

  Според Вас отрази ли се на гласуването разпореждането на ЦИК, да се гласува само с хартиени бюлетини? 
  – Възможно е част от хората, като знаят колко време ще трябва да отделят, за да гласуват, да са се отказали. С хартиените бюлетини е по-бавно от колкото с машини. В същото време сме свидетели, колко много недействителни бюлетини имаше. Но тази неделя всичко ще бъде много просто и бързо и няма да отнеме много време. Гласувайте с номер 63 за да живеете по-добре през следващите 4 години. 

  Очаквате ли да Ви подкрепят представителите на други политически сили, които имат силни резултати, но не успяха да стигнат до балотаж? 
  – Аз казах няколко пъти, че ако бъда избрана ще бъда кмет на всички в Община Ихтиман. Хората трябва да разберат, какво е управление с грижа за хората. Аз съм човек, който уважава чуждото мнение, особено когато става въпрос за политически убеждения. Това е основата на демокрацията и уважението към политическите ми опоненти. В същото време аз знам, че имам съмишленици и сред гражданите, подкрепили и БСП, и ПП-ДБ, и ВЪЗРАЖДАНЕ, а дори и сред привържениците на ГЕРБ. Всички милеят за града си и всички искат да повишим стандарта на живот. Въпросът е да го направим по правилния, законния начин. Затова излезте да гласувате в неделя и, като вземете бюлетината, помислете какво искате да бъде бъдещето Ви. Да продължавате да гледате, как всички общини около нас се развиват, а ние си стоим на същото прекрасно място с чудесна природа и логистични дадености, но без особено развитие. Така лесно ще направите своя избор. Бъдещето е по-важно от ленивото спокойствие. Очаквам Ви в неделя, защото вярвам във всеки от Вас!

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. силна и единна общност, която да се бори за по-доброто бъдеще на нашата община. Не е време за бездействие и песимизъм, а за действие и усилия в имет

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here