More

  Майката на Гришо избухна!Тежка присъда

  Нова тежка присъда за мадама на Григор Димитров.

  Любовните истории на Григор Димитров не се нравят особено на майка му Мария. Настоящата му връзка пък е най-малко харесвана от нея.

  Мария била твърдо против сватба между сина й и румънската му изгора Мадалина Геня, тъй като изобщо не вярвала на красавицата, че го обича, а съзирала в отношенията им жажда за пари.

  Не е тайна, че влашката хубавица има доста скандално минало, понеже е минала през доста легла на звезди от Холивуд, най-известната сред които е Леонардо ди Каприо.

  Според слуховете, запитана от чужди репортери за любимата на Гришо, майка му казала „О, не, не иска да чувам за нея“. Дори се говори, че я е нарекла с обидна дума, която се твърди, че била „пачавра“ и я е казала на български език.

  На всичкото отгоре Мадалина е по-голяма от Григор, макар и само с 3 години. Още една причина, поради която Мария считала, че не е подходяща за брак с нейния син.

  До момента майката на тенисист номер едно на България развали почти всичките му сериозни връзки. Тя е много взискателна и очевидно смята, че синът й заслужава най-великата жена на света.

  Единствената, която Мария досега е одобрила, е Лолита Османова. Григор имаше много сериозни взаимоотношения с нея, но в крайна сметка двамата се разделиха безславно, пише Уикенд.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Yes, mosquitoes are capable of transmitting diseases such as malaria, dengue fever, Zika virus, and West Nile virus. When a mosquito bites an infected person or animal, it can pick up the disease-causing microorganism and transmit it to another person or animal during subsequent bites.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here