More

  Лидерът на партия МИР прави социален експеримент във Фейсбук

  Лидерът на партия МИР Симеон Славчев прави социален експеримент във Фейсбук. За това обяви самият той в профила си в социалната мрежа.

  Социалният експеримент е за това колко анализатора ще коментират балотажа в община Ихтиман, където един срещу друг се изправят кмета на ГЕРБ, който е на власт повече от 12 години и Милена Чомакова от партия МИР.

  Ето и какво написа Симеон Славчев в профила си във Фейсбук:

  📢 #СоциаленЕксперимент ❗❗❗

  Всички погледи на насочени към балотажа в София, но не по-малко важна битка предстои само на 40 км. от столицата.

  В Ихтиман за първи път от 8 години ще има балотаж, където от 12 години управлява кмета на ГЕРБ, който се превърна в символа на местен феодал.

  На балотажа срещу него отива Милена Чомакова, която има по-голям административен и управленския опит от двамата кандидати за кметове на София и то взети заедно …

  До сега не чух нито един анализатор, политолог или социолог да коментира балотажа в Ихтиман, който е феодална крепост на ГЕРБ от 12 години и в неделя може да падне …

  Та в тази връзка реших да си направя социален експеримент с този пост и да видим колко човека ще го харесат и колко човека ще го споделят.

  Успоредно с това ще видим колко анализатори, политолози и социолози ще коментират балотажа в Ихтиман.

  София не е България и Ботевград, Созопол и много други български общини вече го доказаха!

  В неделя и Ихтиман ще го докаже!

  Резултатите от социалния експеримент сами ще може да видите и да разберем къде се намира българското общество и дали само ако имаш милиони, с които разполагат двамата кандидати за кметове в София (видно от техните кампании) можеш да пробиеш в политика …

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. There are several possible reasons why someone might be feeling empty. It could be due to a recent loss or breakup, a lack of purpose or direction in life, feeling disconnected from others, or experiencing a sense of dissatisfaction or disillusionment. It could also be a symptom of mental health issues such as depression or anxiety. It can be helpful to seek support from friends, family, or a mental health professional to help identify the underlying cause and find ways to address it.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here