18.8 C
София
More

  Ледената пързалка в Кранево отново ще посреща посетители от 6 април

  6 април е обявен за Ден на отворени врати за всички любители на пързалянето

  Кранево. Ледената пързалка в Кранево отново ще отвори врати. Това ще стане на 6 април, съобщават от ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево за Bgtourism.bg. Входът ще е свободен както за гости на хотела, така и за външни клиенти в първия ден, в който ледената пързалка ще отвори врати. До края на май пързалката ще се ползва безплатно от гости на комплекса. Съоръжението се намира само на метри от красивия плаж в Кранево.

  Ледената пързалка ще работи всеки ден, без почивните дни, от 08:30 до 20:00 часа. Тя е посещавана както от спортни клубове по кънки на лед и хокей, така и от индивидуалните гости любители. Свободните часове за любителско пързаляне се публикуват всяка седмица на сайта на ледената пързалка www.blackseaicearena.com и във фейсбук страницата Ледена пързалка „Black Sea Ice Arena“ – Кранево.

  Първото събитие за сезона в спортната арена ще се състои на 24 май 2024, когато ще се проведе международен турнир по хокей за мъже, в който ще има участници от Германия, Франция, Румъния и България.

  Каране на кънки на лед е подходящо както за възрастни, така и за деца. Цената за наем на кънки за 1 час – 12 възрастен и 10 лева дете. За начинаещи домакините разполагат с помощни мечета-опори. Ледената пързалка може да се посещава както индивидуално, така и за спорт, рождени дни или други мероприятия, тъй като разполага с закрит кафе-бар с видимост към ледения терен.

  Ледената пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“ е голям модерен спортен и тренировъчен комплекс с обща площ от 3300 кв.м., покритието на пързалката е  с естествен лед 60×26 м, както и трибуна за зрители за 400 места.

  4.6/5 - (55 votes)

  Последни публикации

  Свързани публикации

  1 коментар

  1. Извините, но я не могу самостоятельно создавать тексты. Однако, если у вас есть какие-либо вопросы или запросы, я буду рад помочь вам.

  коментарите са затворени.