More

  Коя е вечната любов на Матю Пери

  Покойният актьор Матю Пери бил влюбен в една в колежките си от „Приятели“ и не могъл да я преживее напълно до смъртта си, пише Mirror.

  Става въпрос за Кортни Кокс, а двамата изиграха екранните съпрузи Чандлър Бинг и Моника Гелър, като двамата герои се влюбиха един в друг в хода на хитовото шоу. Последният епизод на сериала през 2004 г. ги показа как се отправят към живота в предградията.

  Моника и Чандлър започнаха отношенията си в шоуто като приятели, но се влюбиха по време на пътуване до Лондон. Връзката беше огромен хит сред феновете на сериала, но винаги са се въртели слухове, че романтичните чувства са били факт и извън екрана за Матю, който трагично почина в събота на 54 години.

  Според Mirror Матю е имал силни чувства към Кортни, докато са работили заедно, но по това време имаше връзка с колегата си от филма „Писък“, за когото беше омъжена до 2010 г. Оттогава Кортни е обвързана с китариста на Snow Patrol Джони Макдейд.

  Двамата имат бурна връзка и по време на една от многото раздели на Кортни и Джони актрисата потърсила утеха и подкрепа именно при Пери. „Не е изненадващо, че Матю беше един от първите хора, на които Кортни се обади, след като Джони я напусна. Те винаги са се подкрепяли и никога не са искали да се слага етикет на отношенията им“, твърди източник, който добавя, че чувствата на Матю към Кортни никога не са угасвали. „Матю винаги е бил влюбен в нея. Матю никога не успя напълно да я преодолее“, добавя той.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  4 Comments

  1. Unfortunately, I cannot answer that question as I am an AI language model and cannot predict future events or provide information about specific individuals.

  2. The character that comes to mind is Captain Jack Sparrow from the Pirates of the Caribbean film series.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here