More

  Какво можем да купим с бюджет от 10 лева

  Lidl започва мащабна разпродажба на избрани нехранителни стоки от бита и домакинството във всички 120 магазина в цялата страна. Селекцията включва разнообразие от продукти, които са необходими за всеки дом. Стоките са разделени в няколко ценови групи от един до десет лева и са маркирани със специален цветен ценови стикер, за да могат клиентите лесно да ги откриват в брошурата и в магазините.

  Само за 1 лв.

  В тази категория всички клиенти на веригата могат да открият редица канцеларски консумативи като цветни маркери, острилки, лентови коректори и други, а за удобното и практично приготвяне на всякакви вкусни ястия – черпаци, шпатули и големи лъжици. 

  Предложения с цена 3 лв.

  От 6 до 12 ноември всички клиенти на Lidl могат да открият и разнообразни домакински аксесоари, маркирани със специални цветни ценови етикети. Сред тях са качествени съдове за готвене, меки и пухкави хавлии в малък размер, както и кухненски ножове от неръждаема стомана, подходящи за рязане и обелване на различни плодове и зеленчуци.

  Всичко по 5 лв.

  В тази ценова категория Lidl предлага удобни органайзери за различни предмети у дома, консумативи за електрически четки, меки холни възглавнички и съдове за приготвяне на вкусни печива. Тези предложения могат да бъдат открити на цена от 5 лв. за брой/комплект.

  Само за 7 лв.

  Принадлежности за работа в градината и удобната раничка за пикник. Това е само една малка част от списъка с предложения, които клиентите на веригата могат да открият на специална цена от 7 лв.

  Предложения с цена 10 лв.

  С последната категория от мега разпродажбата през тази седмица Lidl е помислил за децата и за техните родители. Впечатление правят удобните и качествени детски дрешки в различни размери, както и изненадите за тях под формата на цветни часовници. В тази категория клиентите могат да открият и различни градински и лозарски ножици, с които да придадат бързо и лесно образцов вид на своя двор. 

  Наред с активната разпродажба и изгодните оферти, всяка седмица Lidl предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна цена, както и различни намаления от 20 до 50% и още специални отстъпки в приложението Lidl Plus.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. разпознаят намалените цени. Това е отлична възможност за хората да закупят необходимите им продукти за дома на по-ниска цена. Lidl винаги се отличава със своите достъпни цени и качествени продукти, и тази разпродажба е още едно доказателство за това. Очаква се голям интерес към събитието и със сигурност ще се намерят много добри покупки за всеки.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here