More

  Гръцки град до България затъна в жесток капан

  Ужасяващи моменти изживяха жителите на гръцкия град Ксанти, който се намира на километри от границата с България. Автомобили са преобърнати насред пътя от торнадо, причинено от бурните ветрове, пише Proto Thema.

  Лошото време, което от сутринта засегна голяма част от южната ни съседка, се прояви в Ксанти със силна буря, градушка и силни ветрове, като причинили големи разрушения.

  Близо до източния вход на града видео на Хanthinea.gr показва преобърнати коли. Жителите говорят за торнадо, продължило само 10 секунди, което е причинило разрушения. В същото време от торнадото са свалени керемиди от покривите на къщите.

  original

  В града има и десетки паднали дървета и клони, в резултат на което автобус е блокиран и се е наложила намесата на полицията и пожарната. Лодки сa се преобърнали във Фтиотида.

  Според lamiareport.gr лодки са се преобърнали, други са излезли на брега. В същото време силният вятър в комбинация с бурята създават значителни щети на магазините по плажовете.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Because mosquitoes carry diseases such as malaria, dengue fever, Zika virus, and West Nile virus, it is important to kill them and prevent their breeding. Additionally, mosquitoes can be a nuisance as their bites can be itchy and irritating.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here