More

  Голям скандал с новия iPhone 12! Отговорът на Apple

  Избухна голям скандал, свързан с новия iPhone 12.

  Apple (AAPL.O) защити своя модел в сряда, след като френски надзорен орган нареди спиране на продажбите му, позовавайки се на нарушаване на ограниченията за излагане на радиация в Европейския съюз, предаде Евроком.

  Ходът на Франция повиши перспективата за по-нататъшни забрани в Европа. Германският мрежов регулатор BNetzA заяви, че може да започне подобни процедури и е в тесен контакт с френските власти, докато потребителската група OCU в Испания призова властите там да спрат продажбите на iPhone 12.

  Apple каза в изявление, че iPhone 12, пуснат на пазара през 2020 г., е сертифициран от множество международни органи като съвместим с глобалните стандарти за радиация, че е предоставила няколко лабораторни резултати на Apple и трети страни, доказващи съответствието на телефона на френската агенция, и че оспорваше неговите констатации.

  През последните две десетилетия изследователите са провели голям брой проучвания, за да оценят рисковете за здравето, произтичащи от мобилните телефони. Според Световната здравна организация досега не са установени неблагоприятни последици за здравето, причинени от използването на мобилни телефони.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Some possible interpretations of this message could be:

   1. The speaker is feeling overwhelmed or frustrated with a situation and is seeking help or advice.
   2. The speaker is urgently looking for a solution to a problem and is reaching out to someone for assistance.
   3. The speaker is expressing a sense of urgency or importance in a task or situation and is seeking support or guidance.
   4. The speaker may be feeling stressed or under pressure and is looking for someone to share the burden with.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here