More

  Геройства в Израел разтърсиха света! Има и световна звезда

  Геройства в Израел разтърсиха света! Има и световна звезда

  Покъртителни истории от войната

  Геройства в Израел разтърсиха света! Има и световна звезда | StandartNews.com

  10 окт 23 | 12:43

  1386 views?id=538459

  Стандарт Новини

  Геройства във войната в Израел, които разтърсиха света.

  В Израел двама военни съпрузи успяха да защитят семейството си от седем бойци на Хамас, спасявайки живота на десетмесечните си бебета.

  Според медии седем въоръжени екстремисти са се опитали да проникнат в къщата, където са живели Адар и Итай Бердичевски. Заедно с двадесетгодишния съпруг и съпругата му били техните деца и родителите, и двамата военни, решили да се бият.

  Те скрили децата си в укритие, където останали 13 часа, докато самите те стреляли по бойците. Накрая с цената на живота си унищожили всички.

  Децата са открити от техни колеги – израелски военни от армията, когато те овладяват кибуца Кфар Аз на границата на Израел, където се случи трагедията.

  Бебетата са предадени на баба им.

  Историята получи неочаквано продължение в света на спорта. Факт е, че бившият капитан на израелския национален отбор Бенаюн се оказа роднина на друг герой – 20-годишният му племенник Шакед спаси семейството му, заедно със сестрата на спортиста Йоси, като успя да убие трима членове на Хамас, които нахлуха в къща в прословутия кибуц Беери.

  Спортистът каза, че спасяването на близките му от Хамас е едно голямо чудо, а самият той преживя най-трудния ден в живота си.

  Въпреки това, както съпругът на сестрата, който бил ранен и се криел в полето, така и семейството успяха да избягат от къщата, в която бяха хвърлени гранатите.

  „Получените от тях съобщения и липсата на комуникация ме накараха почти да припадна“, цитира Ynet думите на спортиста., пише Глас Нюз.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. Тази публикация разкрива истории за геройство в Израел, които сърцето ни разтърсват. Освен това, публикацията споделя информация за световна звезда, свързана с тази тема. Снимката, която я придружава, подсилва впечатлението. Всъщност, това е интересна и важна информация, която се нуждае от споделяне.

  2. Тази публикация разказва за геройството в Израел, което разтърсва света, както и за някои световни звезди, свързани с това. Също така се споменават покъртителни истории от войната. Надявам се, че ще прочета интересни и вдъхновяващи истории в тази публикация.

  3. Тази публикация ясно и подробно описва геройските постъпки в Израел по време на войната. Интересно е, че също така се споменава, че има и световна звезда, свързана с тези събития. Четейки заглавието, се надявам да науча повече за това.

  4. Страхотна публикация със заглавия за геройство и покъртителни истории от войната. Показаният интерес към Израел и световните звезди е впечатляващ. Ще се радвам да видя повече от подобни материали в бъдеще.

  5. Съдържанието на публикацията представя геройството в Израел и разкрива истории от войната. Изглежда интересно и ще бъде интересно да се разгледат повече подробности.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here