More

  Гадателката на Берлускони със сензационна прогноза за балотажа

  „ГЕРБ ще има само една загуба на балотажа в неделя – 5-ти ноември. Не мога да кажа точно в кой град, но ще има. На другите места, в които ще се гласува за втори път, партията на Бойко Борисов ще има достатъчно стабилност и ще си запази структурите и хората“. Това заяви ексклузивно за Standartnews известната гадателка Теодора Стефанова, на чиито прогнози приживе редовно се доверяваше бившият италиански премиер, медиен магнат и предприемач Силвио Берлускони.

  „В София Ваня Григорова от „БСП за България“ ще настигне Васил Терзиев от ПП-ДБ по гласове. Нека да не влияя на избирателите, но съм сигурна, че България ще продължи по европейския си път“, каза още Стефанова. 

  Във Варна Иван Портних има много голямо предимство да запази позициите си като кмет, а в Пловдив с голяма вероятност ще спечели Костадин Димитров, който също е от ГЕРБ-СДС. Много по-фаворит е от конкурента си Ивайло Старибратов (ПП – ДБ), според Стефанова, която често е посещавана в дома си в Милано от много български политици с молби за лични прогнози.

  „Много анализи, равносметки и скандали ще има след състезанието, което приключва в неделя. Ще има искания за касиране на изборите…Ще има голямо напрежение!“, заключи Стефанова.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here