More

  Ето на кого Доган писа Отличен 6

  ДПС утвърди кандидатите си за кметове в Пиринско. Номинациите бяха направени на консултации с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, с председателя на партията Мустафа Карадайъ и членове от централното ръководство на Движението, припомня struma.сом.

  „Отличен 6“ е оценката, която поставиха изпитващите на кмета на Белица Радослав Ревански, който се утвърди като един от най-разпознаваемите водачи на партията и е сред най-добрите кметове в страната. Въпреки младостта си, Ревански се оказа изключително сериозен политик и ключов фактор в местната политика, възпитаник на доказано добрата политическа школа на ДПС.

  Заместник-председателят на ОБС на Благоевград Мехмед Вакльов е кандидатът на ДПС за кмет на Якоруда предвид харизмата и добрата му подготовка.

  Кметовете на Сатовча и Гърмен Арбен Мименов и Феим Иса ще са  кандидати за пореден път.

  Определени са и кандидатите за кметове на десетте общини в Шуменска област, каза за Радио Шумен председателят на Областния съвет на ДПС Айсел Руфад.

  За кмет на Шумен партията предлага досегашния общински съветник Сунай Садък.

  Бизнесменът Христо Кюркчиев е кандидатът за кмет на Велики Преслав.

  За общините Венец, Върбица и Каолиново Движението залага на досегашните кметове – Нехрибан Ахмедова, Мердин Байрям и Нида Ахмедов.

  За кметския стол на Каспичан ДПС издига Зелиха Марем.

  За Никола Козлево партията залага на Исмаил Недрет.

  Областният председател на ДПС в Шумен Айсел Руфад ще се бори за кметското място в Нови пазар.

  За кмет на Смядово в предстоящите местни избори ДПС предлага Гинка Йорданова, а на Хитрино – Ферхан Шукриев.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. „Топ 10 причини защо трябва да посетите България“ – Заглавието на публикацията ме впечатли и ме накара да се заинтригувам. Със сигурност ще прочета статията, защото съм любопитен да разбера за всички вълшебни и уникални места, които България предлага.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here