More

  “Cashback Месец – 12 000 лв.“ в efbet – Победа дори при Загуба

  Едно от най-неприятните чувства не само за спортистите, но и за всеки човек, е поражението.  Дори от него обаче винаги могат да се извлекат позитиви и това е основната идея на настоящата бонус кампания на efbet – “Cashback Месец – 12 000 лв.“. Платформата за онлайн спортни залози efbet.com превръща загубата в победа за щастливците, които ще се включат в специалното предложение.

  100 лева безплатен залог 

  При наличен минимален залог от 100 лева на някои от подбраните предварително срещи, всеки може да участва в теглене за безплатен залог на стойност 100 лева. Важно е да се отбележи, че за да участва, потребителят трябва да е поставил залога си в секцията “На Живо“.

  Бонус кампанията дава възможност за големи награди през всяка седмица в периода 18.09 –  15.10.2023 г.! Подбраните срещи, които участват в “Cashback Месец – 12 000 лв.“, са обозначени със символа “☆“ пред името си.

  До 48 часа, след края на всеки двубой, се състои теглене на случаен принцип. То включва всички потребители, които са взели участие. За всяко събитие даден клиент може да бъде изтеглен веднъж. В тегленето попадат само губещи фишове, а при успешно изтегляне – бонусът директно се зарежда в акаунта.

  Какво представлява “Cashback Месец – 12 000 лв.“ и кой може да участва? 

  Общият награден фонд на кампанията е 12 000 лева,  които са разделени на равни части за всяко от 12-те събития. Както вече стана ясно – всеки може да участва. Във всяка кампанийна седмица ще има по 3 мача,  а за всеки един от тях наградният фонд е общо 1000 лева (10 спортни бонуса х 100 лева).

  Един клиент може да вземе участие и с трите двубоя през седмицата. Тоест, потенциално, може да бъде изтеглен за всеки от 12-те мача по време на кампанията, като по този начин да натрупа 1200 лева под формата на безплатни залози. 

  Превъртане на бонуси в “Cashback Месец – 12 000 лв.“ 

  При изтегляне сред печелившите трябва да бъде осъществено и традиционното превъртане – безплатният залог трябва да бъде поставен на обща стойност 1 път неговия размер, като е задължително да бъде на пазар с коефициент, който е 1.50 или нагоре.

  Освен тези изисквания, е важно да се знае, че има залози на секции от определени маркети, които не се зачитат при сметките за превъртане на средствата. Такива са:

  • всички видове азиатски линии;
  • азиатски хендикап;
  • равен няма залог;
  • всички видове “черно/нечетно“.

  Отговорна игра в efbet.com 

  Както участието в бонус играта “Cashback Месец – 12 000 лв.“, така и всички останали спортни залози, казино игри и игри на късмета, са с единствена функция – забавление. Те не са начин за забогатяване и издържане!

  Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост. Повече информация за отговорния хазарт и превенцията от рискове можете да намерите в секцията „Разумно залагане“ на efbet.com, както и в сайта на НАП.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. е добавян към акаунта на потребителя. Това е отлична възможност за спортистите и феновете на спорта да се възстановят от пораженията и да се възнамерят за нови победи. Всеки има шанс да спечели безплатен залог на стойност 100 лева и да се наслади на настоящата бонус кампания на efbet. Промоцията се провежда през септември и октомври 2023 година, като всеки участник има възможност да спечели големи награди. Сигурен съм, че тази идея на efbet ще бъде много популярна и ще направи много спортисти щастливи.

  2. нг class=“highlight“>SportLife. Благодарение на нея, всеки, който даде всичко от себе си, но наложително загуби, може да бъде награден. Тази идея не само мотивира спортистите да продължават напред и да се развиват, но и подчертава важността на упоритостта и настоящата работа. Бонус кампанията на SportLife е прекрасен начин да се подкрепят и стимулират всички, които се занимават със спорт и търсят винаги нови предизвикателства.

  3. Явно публикацията се отнася до някаква бонус кампания, която изглежда обещава позитивни страни въпреки пораженията. Необходимо е обаче да се даде повече информация, за да се разбере какви са тези положителни страни и как точно кампанията работи.

  4. на тази публикация. Всички сме били в ситуацията да загубим или да ни се случи нещо неприятно и да почувстваме разочарование. Но вместо да потънем в негативните емоции, трябва да се фокусираме върху уроците, които можем да извлечем от опита си. Поражението ни учи да бъдем по-силни и по-настойчиви, да се изправим с достойнство и да работим усърдно за постигане на целите си. Затова, вместо да се притесняваме от поражението, трябва да го приемем като възможност за растеж и развитие.

  5. корпорацията X. Те не само показват разбиране и подкрепа към загубения отбор, но и го възнаграждават с бонуси и привилегии. Това е отлична инициатива, която показва, че важното е да се справим с поражението, да се вдъхновим от него и да се развиваме по-добре. Благодарение на тази кампания, състезателите имат допълнителен мотив да дават най-доброто от себе си и да се борят за успеха. Очаквам с интерес да видя какви допълнителни предимства предлага корпорацията Х и какви ще бъдат последиците от тази стъпка.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here