More

  Една зодия взема съдбовно решение, друга трябва да поиска прошка

  Днес за хармония и любов. Повече от зодиите ще се радват на спокойствие и щастие с любимите и близките си хора. Но не липсват и изпитания. Една зодия взема съдбовно решение за сделките си, което може да умножи парите й. Друга обаче трябва да се покае, за да започне отново да й върви. Тя трябва да поиска прошка.

  Какво още вещаят звездите за днес, 17 септември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

  ОВЕН – Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците от тази зодия ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. Днес е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната трябва да е лека.

  ТЕЛЕЦ – Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени! Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва. Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции!

  БЛИЗНАЦИ – Не си правете никакви планове, защото ще се объркат! Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни!

  РАК – Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някого, сега е моментът да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си.

  ЛЪВ – Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Въздържайте се и от пазаруване!

  ДЕВА – Това е един от дните, в които е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимият човек е по-пасивен и няма желание за ласки!

  ВЕЗНИ – Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити.

  СКОРПИОН – Ако сте претрупани с работа, заемете се с това, което ще ви позволи да постигнете бърз резултат! Самотните може да срещнат човека, заради когото сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас!

  СТРЕЛЕЦ – Въздържайте се от рисковани действия! Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили, а нови ангажименти не поемайте! Избягвайте досадниците! Противопоказни са силните миризми.

  КОЗИРОГ – Ако сте дисциплинирани и точно следвате инструкциите за това, което са ви възложили, ще сте доволни от постиженията си. Доволен ще е и любимият човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно.

  ВОДОЛЕЙ – Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои. Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател!

  РИБИ – Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с приятелите, но не давайте заден! Сега е моментът да реализирате плановете си. Отнасяйте се с повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. зъбят зъби. Работете усилено и съсредоточено и успехът няма да закъснее. Сложете си цели и стремете се да ги постигнете. Денят е подходящ и за финансови инвестиции. Но внимавайте с излишните разходи, без да забравяте да се погрижите и за себе си.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here