18.8 C
София
More

  Една зодия получава пари от нов приятел, друга да се пази от гнева

  Спокоен ден очаква зодиите днес. Време е за семейството и приятелите. Огнен знак трябва да преосмисли приоритетите си и да започне да обръща повече внимание на близките си. Земен знак ще срещне нов приятел, който ще му донесе пари. Една зодия обаче трябва да се пази от гнева. Той ще й изиграе много лоша шега.

  Какво още вещаят звездите за днес, 28 януари 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

  ОВЕН – В този ден трябва да преосмислите приоритетите си и да започнете да обръщате повече внимание на близките си. Не бъдете скъперници, стремете се да развивате в себе си щедростта! Не съжалявайте за това, от което се освобождавате!

  ТЕЛЕЦ – Не мислете дълго, ако получите предложение да заминете в командировка! Има шанс да се запознаете с човек, който ще ви помогне да преосмислите живота си, да намерите своето призвание или начин да повишите доходите си. Може дори да се влюбите и да сте щастливи заедно.

  БЛИЗНАЦИ – Хора, които преди сте мислели за недостъпни, може да станат част от живота ви. Възможно е да стартирате мащабен проект и те да са в екипа ви, или пък да станат ваши любовници. Семейните да внимават с авантюрите, защото е голям рискът да бъдат разкрити!

  РАК – Подложени сте на изпитания. Има риск да загубите близък човек. Препоръчително е да избягвате сериозни разговори. С хората, на които най-много държите, е по-добре сега да не изяснявате отношенията си. Няма да спечелите нищо, ако се опитате да ги изкарате виновни за несгодите си.

  ЛЪВ – Има голяма вероятност да бъдете завладени от фантазии и мечти. Постарайте се обаче да си изпълните задълженията! Предстоят ви вълнуващи срещи. Може необвързаните да заздравят връзката си и дори да получат предложение за брак.

  ДЕВА – Звездите обещават благоприятни промени. Те може да са свързани или с печеливш бизнес. В ден като днешният не бива да отлагате изпълнението на задачите, които сте си поставили. Добре ще ви се отрази разтоварваща диета.

  ВЕЗНИ – Изпълнени сте с енергия и може да се справите успешно с всичко. Не пренебрегвайте съветите на по-възрастните! В този ден може да спечелите дори подкрепата на своята свекърва или тъща за кауза, която досега ви се е струвала невъзможна. Не давайте пари назаем!

  СКОРПИОН – Днес може да определите какво е полезно или е вредно за организма ви. Ако докато мислите за определен хранителен продукт, сте почувствали отвращение, той не е за вас. Полезна пък е онази храна, която в този ден ви се яде. Ще получите това, от което се нуждаете в любовта.

  СТРЕЛЕЦ – Замислете се дали не е време да изключите от обкръжението си хората, които ви дърпат назад! Ако имате усещането, че някой ви къса нервите или ви изчерпва жизнените сили, е по-добре да го избягвате! Трябва и да се научите правилно да разпределяте енергията си.

  КОЗИРОГ – Пазете се от бурни емоции, внимавайте с необмислените изказвания и не давайте неизпълними обещания! Ако надцените възможностите си или се опитате да си припишете чужди заслуги, ще съжалявате. Може да се заемете с изучаването на чужд език или с ново хоби.

  ВОДОЛЕЙ – Обърнете внимание на взаимоотношенията си! Вашата емоционалност може да породи конфликти. Избягвайте ги! Възможно е в този ден да срещнете някого и то по най-вълнуващия и неочакван начин. По-добре обаче не си правете никакви планове за бъдещето!

  РИБИ – не се поддавайте на гнева! Бъдете щедри и избягвайте конфликтите! Денят е добър за гладуване, за диета. От полза ще ви е да започнете цикъл от физически упражнения. Уязвима е устната кухина. Възможни са болки. Обърнете внимание на зъбите или венците!

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  4.3/5 - (65 votes)

  Последни публикации

  Свързани публикации

  1 коментар

  1. личното си щастие. Изненадващи новини могат да доведат до промени в плановете на въздушния знак, но това може да бъде само на добро. Водният знак ще се наслади на спокойно и хармонично настроение, докато земните знаци трябва да използват времето си за фокусиране върху своите цели и задачи. Очаква ни удовлетворителен и уравновесен ден, в който можем да се насладим на качествено време с близките си.

  коментарите са затворени.