More

  Двама спортисти с нова рожба (снимки)

  Най-добрите български биатлонисти Милена Тодорова и Владимир Илиев – двойка в биатлона и живота, станаха родители на прекрасно момиченце. За един от най-важните моменти в живота им двамата избраха да се доверят на най-новата клиника за майчино и детско здраве в страната ,Мама и Аз’ в Плевен. Малката госпожица е проплакала на 30 октомври в 9:50 ч. и е с мерки 49 см и 2970 гр. Екипът, водил раждането, е в състав акушер-гинекологът д-р Иво Петракиев, акушер-гинекологът д-р Мажед Алкара, заедно с неонатологичен и анестезиологичен екип.

  IMAGE 16072768 40 0

  IMAGE 16072774 40 0

  Милена и Владо са заедно от няколко години и това е първата им рожба. „Избрахме името Ивайла. Щастливи сме и благодарни за чудото, което ни се случи. Благодарим на целия екип на ,Мама и Аз’ за професионализма и човешкото отношение, на д-р Петракиев, който бе неотлъчно до мен през цялата ми бременност и ме подкрепяше. Благодарение на тези хора и на техните грижи бях спокойна за раждането. По стечение на обстоятелствата това е първото ми влизане в болница, но хората тук и обстановката в клиниката те карат да се чувстваш сякаш си си вкъщи. За мен беше изключително важно да имам доверие в специалистите, намерих го в ,Мама и Аз’“, споделя ден след щастливото събитие Милена.

  IMAGE 16072771 40 0

  IMAGE 16072777 40 0

  „Благодаря, любов! Направи ме най-щастливия баща на това прекрасно момиченце! Обичам ви“, написа таткото Владимир на страницата си във Фейсбук. И той, и Милена си пожелават малката Ивайла да расте здрава, щастлива и обградена с много любов: „Надяваме се, като порасне, да обича спорта като нас. Ние, като родители, със сигурност ще я възпитаваме в този дух.“

  Милена Тодорова е световен вицешампион за девойки, а Владимир Илиев – световен вице и европейски шампион по биатлон, както и световен шампион по летен биатлон при мъжете.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. минираната здравна система в България. Сигурно са се постарали да изпълнят всички препоръки на лекарите и специалистите, но това не може да компенсира липсата на необходимата помощ и грижи, които би трябвало да имат в момента на раждането на детето си. Не мога да си представя колко страв и безпокойство са изпитали тези двама спортисти, личностност и семейство, преди, по време и след раждането. Желая на тях и на техното бебе само най-доброто и се надявам, че в бъдеще ще се промени нещо в здравната система в България, за да не се налага на хората да доверяват своето бъдеще на носилките.

  2. сме и благодарни на екипа от клиниката „Мама и Аз“ за професионалната им грижа по време на раждането. Пожелаваме на Ивайла здраве, щастие и успешно бъдеще!“

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here