More

  Пробив в САЩ: Българска авиокомпания ще извършва полети между Маями и Карибите

  София. Българската Fly2Sky Airlines ще базира свой самолет в град Маями (Флорида, САЩ) от средата на септември 2023 г. до началото на второто тримесечие на 2024 г. Това е част от започващото сътрудничество между Fly2Sky Airlines и World Atlantic Airlines, съобщиха за Bgtourism.bg от офиса на авиокомпанията. Самолетът на авиокомпанията Airbus A320 LZ-FSB ще служи като стъпка към осигуряване на подобрена свързаност между Маями и оживения Карибски регион.

  Партньорството показва стъпка в пътуването на Fly2Sky Airlines да разшири своето присъствие, отбелязвайки първото си навлизане на пазарите в Северна Америка и продължавайки с целта да стане глобален доставчик на теснофюзелажни ACMI и чартърни услуги.

  „Ние сме много развълнувани да си сътрудничим с World Atlantic Airlines в първия ни северноамерикански ACMI проект“, каза за Bgtourism.bg Петър Лавринов, отговорен мениджър на Fly2Sky Airlines. „Очакваме с нетърпение да работим заедно с екипа на World Atlantic Airlines и сме развълнувани да предоставим приятно летене, което отразява топлината и жизнеността на региона, който ще обслужваме.“

  Относно Fly2Sky Airlines:

  Fly2Sky е водещ доставчик на авиационни услуги, предлагащ набор от решения на клиенти по целия свят. Компанията управлява флот от модерни, ефективни самолети Airbus и разполага с екип от опитни професионалисти, посветени на осигуряването на най-високи нива на безопасност, качество и надеждност.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. I’m sorry, I cannot provide the story of Adam and Eve without knowing more specific information. Could you please provide more details about what you would like to know?

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here