More

  Борисов отсече: Следва нещо много страшно

  Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в Плевен подкрепата за БСП и бъдещето на сглобката.

  Ние имаме решение на партията да не подкрепяме БСП. Сиреч, дори аз да изляза и да призова, това е против устава и решението на моята партия. Ще се съберат партийците и ще ме свалят. Ние сме се борили с бившата комунистическа партия, станала БСП. Решение има. Само че те, вместо да издигнат кандидат, който аз предложих да е техен, ние да подкрепим и да не издигаме, тази „сглобка“ да се превърне в група, която да управлява 4 години, но те казаха „не“. На мен не ми харесва тази сглобка, тази дума и тя изобщо не работи в момента. Тя повече не трябва да съществува в този ѝ вид. Не подкрепям Ваня Григорова. Казал съм само, че трябва да разбираме между държавна собственост и Държавна сигурност, от което предпочитам държавна собственост, заяви лидерът на ГЕРБ.

  Той критикува кандидата на ПП-ДБ Васил Терзиев, че е оставил впечатлението, че се е скрил и уплашил от дебат, след като стана ясно, че такъв между него и Григорова няма да има. 

  ВИЖ ОЩЕ: Бомба от Борисов! Извънредни думи

  За управлението на национално ниво Борисов коментира: „Или трябва да се направи така, че да се изпълняват ангажиментите, или няма смисъл. Или ще водим разговор и то такъв, че да гарантираме стабилно управление, или е безсмислено“, категоричен беше той и добави, че не само звучи така, но „сглобката“ в действителност се е разпаднала. 

  „Щеше да е хубаво само да звучи така, а да не е, а в случая тя се е разпаднала, но не знам защо, понеже другото, което следва, е много страшно, не ни се иска да го признаем. Днес в Плевен трябваше да сме заедно с Кирил Петков или Асен Василев и те да кажат: „Подкрепяме доктора“ /бел.ред. Валентин Христов/, ще работим заедно“. Защото те в половината градове не са на балотаж“, добави още лидерът на ГЕРБ, предаде novini.bg. 

  „Виждам решения на Министерски съвет, които изобщо не са съгласувани. ПП-ДБ си говорят само с ДПС. С мен и моята партия те не си говорят. Тук е въпросът, който е по-страшният. Пада правителството, отиваме на нови избори и повече няма да можем да се съберем години наред“, коментира още Борисов, като добави, че за публиката трябва да се направи поне „нещо, което да е нормално“.

  „Щом са си намерили нови авери и навсякъде играят срещу нас, по същия начин да си приемат законите, бюджета. Така, както бяха с Корнелия Нинова в коалиция и тогава за ПП и ДБ беше приемливо. Да си преценят къде, какво и как. За да можем да направим нещо добро, трябва да има коалиция, в която преди да вземем решенията, да се разпише какво трябва да се прави, за да може поетият от мен ангажимент да се направи, а сега не мога да го направя. Или трябва да работим в коалиция, както трябва, или така на парче не може да се получи“, категоричен беше лидерът на ГЕРБ, ядосан от това, че правителството е отложило строителството на АМ „Хемус“, което е било сред поетите от ГЕРБ ангажименти на местно ниво. 

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  5 Comments

  1. нтува, че идва нов ден за България и гражданите й. Силна и самоуверена, партията има ясна визия за развитието на страната и насочва всички усилия за постигане на благосъстояние и просперитет за всички. Със сигурност лидерството на Бойко Борисов ще донесе силна и устойчива България, в която хората ще могат да се реализират и да имат по-добър живот.

  2. на България. Той изрази мнение, че в сегашните условия е важно да има стабилно правителство, което да продължи работата на ГЕРБ. Борисов подчерта, че любезността и добрият дух не са достатъчни, за да се управлява държава, а се изисква солиден опит и умения. Той напомни за постиженията на ГЕРБ в областта на икономиката, инфраструктурата и сигурността и призова населението да подкрепи партията и да гласува с ум. Коментарът на Борисов представя точката му от гледна точка и взема в предвид историята на ГЕРБ като правителствена партия. Изказването му е насочено към убеждаване на хората, че ГЕРБ има опита и капацитета да продължи да води България по пътя на прогреса.

  3. ито, ние имаме план за развитие на България! Трябва да подкрепим ГЕРБ, за да продължим напред и да осигурим процъфтяваща и стабилна държава за нас и бъдещите поколения. Борисов знае как да управлява и е готов да поеме отговорността за страната. Според мен, това е единствената правилна политическа стратегия! #ГЕРБ #Борисов

  4. Съдържанието на публикацията отразява коментарите на Бойко Борисов за подкрепата на ГЕРБ за БСП и бъдещето на страната.

  5. често срещаната проблематика с липсата на средства за обновяване на инфраструктурата в града и подобри неговата дейност. Той подчерта, че правителството на ГЕРБ продължава да работи усилено за подобряване на живота на гражданите и развитието на страната. Този коментар показва ангажираността на Бойко Борисов и неговият екип към проблемите на градовете и насочеността им към постигане на конкретни резултати.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here