More

  Борисов гневен. Летят партийни глави

  Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се разгневи на структурите, които не са постигнали добри резултати на изборите. И започна да прави смени. 

  „Обиколих днес бая места, мисля, че в Шумен направих малко промени – смених областните ръководители. Ако искат още да се противопоставят – да се противопоставят. Толкова много сме направили в Шумен, затова си мисля, че е грехота заради партийни междуособици да сме втори в момента“, каза Борисов, който се включи от Добрич.

  Той е в града, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Добрич Красимир Николов, който е на балотаж срещу Йордан Йорданов тази неделя.

  „Във Варна има пределна мобилизация. Всичко, което е направено, се вижда. Има корекции, които Портних ги разбра и повече грешки няма да се допускат“, увери той.

  „Знаете ли колко местни депутати има ГЕРБ – 1499. Един не ни е стигнал да сме 1500, а колегите от ПП-ДБ – четири, за да са 400 – имат 396. Ако бяхме положили още малко усилия да ги закръглим, щяхме да имаме общо 1900“, обобщи лидерът на ГЕРБ.

  „Може да се гордеете. Знам колко им е неприятно на сутрешните водещи, защото цифрите са неумолими. Не може да изкараш ГЕРБ по-слаби от ПП-ДБ. След като от нас не е поискано да подкрепяме никого, а и нас никой не ни е казал, че ще ни подкрепя, всяка партия е свободна да подкрепя, когото пожелае“, коментира Борисов.

  „Сглобката, като представителност на хората, е повече от представителна. И вече тук трябваше да разсъждаваме защо е ниска избирателната активност, защо не успяваме да убедим хората, че това, което правим, е правилно. Сега ни е необходима пълна мобилизация“, подчерта той.

  „Ако си изберат модела „Йорданов“, ще фалират и след това ще се молят на Краси да стане кмет. Ако искат да продължи това, няма да има нито факултет, нито университет, нито каквото и да е било“, прогнозира лидерът на ГЕРБ.

  „Както е задлъжнял Добрич, така е задлъжняла цялата държава. Парите са прахосани“, обяви Борисов.

  „Има една стена с направеното от нас. Да видим какво са направили другите. Три години са минали, три години безвремие“, каза още лидерът на ГЕРБ. 

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. Според мен, Бойко Борисов е прав да замени структурите, които не са донесли добри резултати на изборите. Важно е да има ефективно ръководство, за да се постигнат желаните резултати и да се служи на интересите на гражданите. Безпокои ме обаче, че тези промени може да се случат само преди изборите, а не през целия мандат на представителите на ГЕРБ. Една по-принципна и консистентна подход би бил по-добър за политическата стабилност и доверието на хората.

  2. е постигнато с труд и усилия. Необходимо е да се направят промени в структурите, които не са дали добри резултати на изборите. Борисов прави правилната крачка, като сменя областните ръководители. Партийните междуособици не трябва да влияят на нашите резултати. Всичко това показва ангажираността на ГЕРБ да осигури победа на своя кандидат

  3. е изразително непоследователен и бездънно празен. Лидерът на ГЕРБ изглежда изключително самохвален и самоуверен, отдавна загубил връзката с действителността. За него важни са само партейните интереси, а не благото на народа. Смътно възможностите за истински преобразения и прогрес в страната, когато лидерът на партията е на такова ниво на непрофесионализъм и емоционална изразителност. Жалко за Добрич и цяла България.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here