More

  Dim Friday в А1 с над 50 модела 5G смартфона

  По време на Black Friday промоцията клиентите могат да се възползват и от 50% намаление на плановете Unlimited Ultra и Unlimited L за първите 12 месеца от договора

  Богата селекция от над 50 атрактивни модела 5G смартфона с до 400 лева отстъпка очакват потребителите по време на Black Friday в A1. Намалението ще продължи до 30 ноември, а клиентите могат да закупят устройствата от А1.bg и от магазините на телекома с мобилните планове на А1, като два от тях – Unlimited Ultra и Unlimited L в момента се предлагат с 50% отстъпка от месечната цена за първата една година от абонамента.

  Всички мобилни абонаментни планове на А1 включват достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA, а мобилната мрежа на оператора беше отличена като най-бързата в страната от Ookla. Смартфоните в промоцията са над 50 модела на различни марки и от различни класове, които се предлагат в брой и на изплащане, включително за период от 36 месеца.

  original

  Сред предложенията са всички 5G модели iPhone, които са налични с различни атрактивни отстъпки. С най-голямо намаление е iPhone 14 Plus, който се предлага с 400 лева отстъпка, докато флагманите от миналогодишната серия на Apple – iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се предлагат с до 300 лева отстъпка от цената. Актуалните модели iPhone 15, които бяха пуснати в продажба тази есен, също са част от промоцията и могат да бъдат закупени с до 200 лева намаление.

  original

  Феновете на Samsung също ще бъдат зарадвани с примамливи цени на едни от най-популярните 5G модели на технологичния гигант. Миналогодишните флагмани Samsung Galaxy S22+ и Galaxy S22 ULTRA се предлага с до 400 лева отстъпка, а актуалните модели от S серията на Samsung Galaxy – S23, S23+ и S23 ULTRA са налични с до 200 лева намаление от стандартната цена. Любителите на сгъваемите модели ще имат уникалната възможност да се сдобият с нов Samsung Galaxy Z Fold4 512GB с до 700 лева отстъпка, което е най-голямото намаление на модел в промоцията и единственото, което надхвърля 400 лева. Останалите сгъваеми смартфони – Z Flip3, Z Flip4, Z Flip5, и Z Fold5 са налични с 300 лева отстъпка.

  Любителите на Android ще намерят предложения с отстъпки и на други производители, включително 5G смартфоните на Xiaomi, Nokia, Motorola, Honor и TCL, които са намалени с до 350 лева.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. Офертата на А1 по време на Black Friday е много привлекателна, особено за хората, които търсят 5G смартфони. Намалението от 50% на плановете Unlimited Ultra и Unlimited L за първата година е също много изгодно. Бих препоръчал на всички да разгледат офертите на А1 и да се възползват от намаленията по време на Black Friday.

  2. спестят значителни суми пари при покупката на продукти и услуги. Това е отлична възможност за всички, които търсят добри сделки и искат да икономисат. Black Friday се очаква с нетърпение от много хора, защото предлага отстъпки и промоции на широка гама от артикули. Не пропускайте шанса да си вземете желаните продукти на по-ниски цени през този специален ден!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here