More

  Бизнес клиентите на Yettel вече подписват документи електронно

  С eSign by Yettel бизнес клиентите на телекома могат да подписват документи бързо, лесно и сигурно

  Всички настоящи бизнес клиенти на Yettel вече могат да подписват от разстояние всички договори, благодарение на новa възможност за електронно подписване.

  eSign системата е вътрешна разработка на Yettel и представлява нов, удобен и надежден начин за подписване на документи. С нея бизнесът вече ще подписва всички документи електронно, независимо от мястото и часа, с което се спестяват ценно време и ресурси. Сред предимствата на електронното подписване са лесното управление и съхранение на сключените договори. Решението осигурява  криптографска защита и точна дата и час на подписване.

  Решението премахва необходимостта от отпечатване, събиране, транспортиране, съхраняване и последващо унищожаване на хартиените копия на документите. Освен спестените хартиени страници, дигиталната услуга помага и за редуцирането на емисиите от транспорта, нужен за осъществяване на физически срещи за подписване, и тези при транспорт към физически архив за документи.

  Стъпката за електронно подписване на документи за бизнес клиенти идва като продължение на въведения през 2022 г. безхартиен процес за сключване на договори и подписване на документи за частни клиенти в магазинната мрежа на Yettel.

  Като отговорна компания една от нашите цели в стратегията ни за устойчиво развитие в следващите пет години е да развиваме по едно решение всяка година, което подпомага устойчивия начин на живот. eSign by Yettel е решението ни за 2023 година, с което не само улесняваме бизнес клиентите ни, но и допринасяме към намаляването на въглеродния ни отпечатък и използването на ценни ресурси. Само за 2022 година с програмата за електронно подписване на документи в нашите магазини, заедно с частните ни клиенти, успяхме да спестим 35 тона хартия“, заяви Николай Николов, директор „Бизнес продажби и маркетинг“ в Yettel.

  С еSign бизнес клиентите ще получават имейл с линк към документите и след дадено съгласие за електронно подписване системата ще изпрати SMS с код за потвърждение, след което следва преглед на документа и подписване. На последната стъпка всеки клиент получава отново имейл с линк за достъп до подписаните вече документи.

  Повече информация за услугата клиентите могат да открият на сайта на оператора.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  3 Comments

  1. ависимо дали са в офиса или извън него. Това спестява време и усилия и предлага по-голяма удобство за клиентите. При електронното подписване се гарантира сигурността на данните и минималният риск от грешки. Системата eSign by Yettel е ясна и лесна за използване, така че всеки бизнес клиент може лесно да се възползва от нея. Това е отлична иновация от страна на Yettel, която ще подобри комуникацията и бизнес процесите на клиентите им.

  2. технологиите се промениха и начините на пазаруване също. Онлайн пазаруването е станало все по-популярно и удобно за хората. С помощта на електронните магазини, можем лесно и бързо да намерим и закупим нужните продукти с доставка до дома. Този начин на пазаруване е удобен за заетите хора, които нямат време да отиват до магазините. Също така, онлайн пазаруването ни предоставя възможност да сравним цените и да изберем най-доброто предложение. ЕСТЬ 24 ни представя електронни магазини, които предлагат голямо разнообразие от продукти на добри цени. Сигурен и удобен начин за пазаруване, който спестява време и средства.

  3. си се улеснява значително процесът на електронно подписване на документи. Това е страхотна нова технология, която ни помага да спестим време и усилия при сключване на договори и други юридически процеси. Сигурността и леснотата на използване на eSign by Yettel я правят перфектния инструмент за всеки, който желае да работи по-ефективно и сигурно. Просто страхотно!

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here