More

  Специализираният електромобил MELEX-466.PLUS – високо качество, комфорт и ефективност в туристическия бизнес

  Имаме удоволствието да представим на хотелиерския бизнес в България новия електрически 6-местен автомобил, специализиран за туристически услуги, кетъринг и интралогистика. Това е моделът MELEX-466.PLUS, произведен изцяло в Европа от най-голямата фирма в бранша от 1971 год. MELEX-Полша, които единствени в Европа предлагат над 50 модела елмобили със широко предназначение, като същевременно предоставят и персонализирани решения.

  AUTOLOG GREENLINE е оторизиран дилър на марката MELEX за България и Румъния и с увереност предлага на вниманието на мениджърите и собствениците на големите туристически и СПА комплекси, хотелски вериги и ваканционни курорти в България, един усъвършенстван в годините продукт 6-местният MELEX-466.PLUS. Техният опит от над 10 год. при доставката, обслужването и сервизирането на елмобилите МЕЛЕКС показва, че те са едни надеждни работни машини, изцяло съобразени с високите изисквания за качество, комфорт и безопасност на съвременните туристически услуги. Компанията е сред участниците в предстоящото туристическо изложение „Дестинация Варна“ (28 и 29 септември) в курорта „Св.св. Константин и Елена“, където хотелиерите и представителите на хотелски комплекси могат на място да получат повече информация за моделите.

  На експо „Дестинация Варна ’23“: Експерти от България и чужбина ще споделят добри практики в туризма, за първи път ще има мастър клас

  Като официален вносител на МЕЛЕКС и доверен доставчик за структурите на NATO в Европа, полагаме всички усилия да предложим един комплексен продукт различен от конкурентите си, особено от далекоизточните производители. Дискусиите, които проведохме с мениджърите, водачите и екипите по поддръжка на елмобилите в туристическите комплекси в България ни показаха „болните точки“ на повечето от използваните към момента електрически модели за превоз на гости, багажи, кетъринг и други логистични дейности.

  1. Преди изготвяне на оферта се запознаваме с конкретното място и специфични условия, където би се използвал MELEX-466.PLUS. Така залагаме предимно на решаване на основните проблеми възникващи при използването и поддръжката в съответния туристически комплекс. Предлагаме безплатни консултации, като заедно с потребителя изготвяме и техническата спецификация, така че да отговаря максимално на потребностите му.

  2. От огромно значение са и кратките срокове на изпълнение на поръчките, като доставката на електромобилите е до 5 – 6 седмици от подписване на договор, директно до адреса на използване на машината.

  3. Осигуряваме пускане в експлоатация и обучение на персонала – водачи и технически отдел на място при ползвателя.

  4. Осигуряваме гаранционен сервиз и поддръжка на място с мобилен сервизен екип. Оригинални резервни части и батерии могат да се доставят в рамките на до 4-7 работни дни.

  5. Специално внимание обръщаме на тяговите батерии, вграждани в MELEX-466.PLUS. Ползвателя може да избира (след консултация с нас) от няколко типа качествени и дълготрайни батерии. Оловно-киселинните “Trojan”-USA са оборудвани със система с нивелметри за централно допълване и изравняване нивото на електролита с дестилирана вода. „Литиевите“ акумулатори са със живот от над 11-12 години. Те са без поддръжка, по-бързо се зареждат, по-леки са с около 160 кг., могат да се дозареждат в рамките на деня и предлагат безпроблемно съхранение извън туристическия сезон, за разлика от стандартните Оловно-киселинни.

  6. Допълнително удобство за ползвателя е и вграденото зарядно устройство за 220V шуко контакт със специален кабел, позволяващо по-голяма свобода при движение и независимост от стационарните зарядни станции.

  7. Моделът MELEX-466.PLUS, както и всички други произвеждани от МЕЛЕКС електрически машини се отличават с високо качество, изчистен и елегантен дизайн различен от масовите модели, ергономичност и ремонтопригодност. Високата функционалност и маневреност на елмобилите, пълната липса на прахово, газово и шумово замърсяване, в комбинация с многото допълнителни полезни опции, предоставят един подходящ продукт за туризма в България.

  8. MELEX-466.PLUS с успех се използва и за теглене на пътническо 8-местно ремарке, с което се превръща в 14-местно електрическо влакче.

  Моделът MELEX-466.PLUS е един от най-често използваните елмобили за превоз на туристи и багаж.

  Техническото изпълнение на 6-местната количка MELEX-466.PLUS е съобразено с изискванията на клиентите за надеждност, здравина, минимализиране на текущите разходи по експлоатация и обслужване, както и сигурно гаранционно и извънгаранционно обслужване на място при клиента. Цялостната инженерингова концепция на производителя MELEX е замислена така, че машината да може да се използва безпроблемно за период от минимум 10-12 години.  В резултат имаме доволни гости, а собствениците и персонала се радват на дългогодишна експлоатация с минимални текущи разходи.

  С използването на MELEX-466.PLUS и другите електромобили MELEX в туристическия сектор се решават редица въпроси и проблеми като:

  • Не повреждат специалните настилки и плочки, както и подземната инфраструктура в пешеходните зони, паркинги, паркови алеи и закрити пространства поради ниското си тегло от 600 до 750 кг.
  • Предоставят стабилна возия с модерното си двойно окачване като на стандартен автомобил тип „MacPherson” с ресори и амортисьори, а компактните им размери позволяват лесно маневриране и паркиране в тесни пространства.
  • Двукръговата хидравлична спирачка подпомогната от системата за рекупериране на енергията при спиране, предпазните колани и подвижните странични подлакътници  осигуряват спокойно и безопасно използване.

  Моделът MELEX-466.PLUS се доставя в следното стандартно изпълнение:

  * Удължена гаранция: 3 год. за машината и вградената зарядна станция, 5 год. за литиевата батерия, 2 год. за оловно-кисeлинните акумулатори и 8 год. за шасито

  * Шасито е поцинковано и след това боядисано за максимална защита от ръжда

  * Задна двуфункционална разгъваема седалка, позволяваща превоз или на 6 пътника или 4 пътника с товарна платформа

  * Двойни седалки с еко кожа за по-лесно почистване и при нужда за безпроблемно обновяване

  * Нов модел многофункционален уред на таблото тип LCD, показващ всички необходими данни на водача като ниво на батерията, скорост, температура, светлини, посока на движение, изминато разстояние, self test и др.

  * Двигателят е Европейско производство, тип „АС“ безчетков, без необходимост от поддръжка и без периодично сервизиране. Предвид тежките условия като високи летни температури и работа по наклони, елдвигателя е оборудван допълнително с охлаждаща турбина за предпазване от прегряване.

  * За допълнителната безопастност допринасят и:

  –  Предна предпазна броня тип Rollbar-Inox

  –  Предно стъкло тип „Секурит“ с чистачка и помпа за измиване

  –  Предни 5-функционални LED фарове и задни LED стопове, както и пълна звукова и светлинна сигнализация както на стандартен автомобил.

  – Специален диференциал с максимално голямо предавателно число 20:1 за повече надеждност и мощност, особено при изкачване на наклони с товар

  –  Превключвател за две предни скорости „Спорт“  & Еко-Наклон“.

  –  Авариен „Стоп бутон“ за централно изключване на електроподаването

  –  Качествени накрайници и лагери, 185mm барабанна спирачка, както и

  високопрецизна кормилна система

  –  Пожарогасител, монтиран в предната дясна част на кабината

  *  Доставката за България се извършва без начисляване на ДДС, като вътрешнообщностна сделка /Intra-Community supplies (ICS)/

  *  Предлагат се и допълнителни опци като: боядисване в цвят различен от бял, доп.светлини на покрива, прозрачна мека кабина срещу дъжд и вятър, радио СД, двуцветни профилни седалки и други.

  За въпроси и консултации, както и допълнителна техническа информация на Ваше разположение е г-н Иван Качаунов  – mob.: +359 885 754 007, office@electroauto.bg

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  4 Comments

  1. направления новата електрическа кола MELEX-466.PLUS. Този модел е отличен избор за хотелиерите и комплексите в туристическия бизнес, защото предлага удобство и функционалност за транспортиране на гости и градски нужди. Бъдейки оторизиран дилър за България и Румъния, AUTOLOG GREENLINE се гордее с възможността да предложи на клиентите си висококачествени и персонализирани решения от MELEX.

  2. ната електрическа кола, която отговаря на нуждите на туристическата индустрия. Моделът MELEX-466.PLUS е произведен в Европа от MELEX-Полша, фирма, която има богат опит в бранша от 1971 година. Фирмата предлага над 50 модела електромобили с различни предназначения и може да предостави персонализирани решения. AUTO

  3. Впечатляващи новини за хотелиерския бизнес в България! MELEX-466.PLUS е перфектното решение за туристически услуги, кетъринг и интралогистика. Фактът, че е произведен в Европа от MELEX-Полша, е допълнителна гаранция за качество. AUTOLOG GREENLINE е оторизиран дилър на MELEX за България и Румъния, което означ

  4. автомобил, който може да отговори на техните нужди и изисквания. Моделът MELEX-466.PLUS се отличава със своята функционалност и възможности, които го правят идеален за използване в хотелиерския бизнес. Фактът, че е произведен от MELEX-Полша, фирма с дългогодишен опит и голям избор от модели, ни дава увереност в неговото

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here