More

  Ахмед Доган става председател на ДПС до конференцията

  Печетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган става председател на Движението до конференцията на партията през февруари 2024. Това съобщи Епицентър.бг, позовавайки се на източници от централата на Движението. В момента в нея се провежда заседание на ЦОБ на ДПС. От другата седмица в ДПС започва отчетно-изборен цикъл, който ще завърши с национална конференция през февруари.  На нея ДПС трябва да избере новия си председател. 

  ВИЖ ОЩЕ: ИЗВЪНРЕДНО! Мустафа Карадайъ подаде оставка

  Както „Стандарт“ вече съобщи, Мустафа Карадайъ е подал оставка като председател на ДПС.

  В ДПС отчитат съществения принос на Делян Пеевски за отличния резултат на изборите за местна власт.

  ВИЖ ОЩЕ: ДПС официално: Доган поема оперативното ръководство на партията

  В партията са категорични, че Пеевски има голяма роля за стабилността на управлението.

  Сегашният съпредседател на парламентарната група на Движението е радетел за добруването на хората и в парламента заема национално отговорни позиции за разлика от други политици, които залагат на конфронтацията.

  Повишаването на резултатите на ДПС на местните избори е заради по-стройната организация на работата а тези избори и ключовата роля за това е на съпредседателя на Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, коментира в изборната нощ издателят на 24 Родопи Илхан Андай.

  ВИЖ ОЩЕ: Илхан Андай: Делян Пеевски повиши резултата на ДПС

  Делян Пеевски Шумен1

  Делян Пеевски се намеси на терен в средата на кампанията, обиколи регионите. За разлика от Карадайъ, който беше 72 часа в Кърджали, Пеевски дойде само за 2 часа в града, постави задачите и каза: „Оттук нататък няма да има скандирания, но ще има работа, така че всеки ден хората да усещат, че имат кмет, който решава проблемите“, каза Андай.

  Радваме се, че се доверявате на StandartNews.bg за всички актуални новини

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  2 Comments

  1. Публикацията представя информацията за Ахмед Доган, като се посочва, че той става председател на Движе.

  2. руководството на ДПС. Това е изненадващо развитие, тъй като Доган наскоро огласи, че няма да се кандидатира повече за председател на партията. Въпреки това, той изглежда е избран повторно от своите колеги. Това решение може да предизвика разделение в партията и да повлияе на бъдещата направа на ДПС. Ще бъде интересно да видим какви действия ще предприеме Доган и дали ще успее да задържи подкрепата на своите сторонници.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here