Цялостно почистване на дома

Предлагаме цялостно почистване на дома. От паяжини по тавана до упорити петна по пода. Ежеседмично, веднъж в месеца или толкова пъти, колкото пъти поискате Вие. Едно почистване винаги е обвързано с отделянето на много време. Ако държите на препаратите, то и качеството им е обвързано с допълнителни средства. Парцали, кофи, мопове, пароструйки, прахосмукачки – трябва да разполагате с всичко това. А може и да не се наложи, ако възложите тази работа на нас.

Когато имате и домашни любимци, това е допълнителен проблем. Дори и ваксинирани и безкрайно възпитани, животните вкъщи могат да влошат интериора Ви. Да го нагризат, да го изцапат. Но това е най-малкият проблем. Ако сте алергични към козина, вероятно знаете, че на недостъпни места тя все още продължава да „действа“. Кихане, главоболие, загуба на гласа.

Всичко може да бъде разрешено. Всичко може да бъде почистено

Изберете ни за цялостно прочистване на дома Ви. И ще оставите в миналото притесненията от алергии, болести и замърсявания. В момента когато получим известие, че се нуждаете от помощ, ще я получите. При това – по един безупречен и професионален начин. Не желаем да Ви обременяваме излишно, като осигурявате препарати за дезинфекция. Няма нужда да ни предоставяте и уреди. Ако поискате, ние ще донесем всичко сами.

Най-важното, което трябва да Ви кажем, е, че можете да се абонирате за многократно и периодично цялостно почистване на дома. Това ще Ви осигури отстъпки от цените. Ще Ви спести време, което да прекарвате в далеч по-приятни занимания. Деца, семейство, приятели, спорт, кино или театър – няма нужда да изброяваме.

Едно цялостно почистване на дома включва

пълното дезинфекциране, подреждане, изпиране на интериора. Мием прозорци, бършем прах, претърсваме всичко от тавана до избата, стига да ни кажете, че искате. Ако търкането на загорели фурни, особено в ресторанти и заведения за хранене, не Ви е сред любимите, позвънете. Един телефон или мейл може да Ви избави от кошмара на гъбите, телчетата и счупения маникюр. Едно навременно търсене ще Ви запознае с хора, на които да разчитате за всичко, свързано с цялостно почистване на дома. И ще Ви създаде контакти, които могат да са полезни и на други във Вашето положение.

Споделете радостта си с приятелки, а трудностите – с нас. На самотните господа, които вършат всичко сами, също сме безкрайно полезни. Ако живеете сам или с детето си, да бъдеш двама родители едновременно е геройство. Но нека това геройство да бъде облекчено поне малко. Как? Именно с нашето цялостно почистване на дома и офиса.