More

  Трогателни снимки: Майката на Петров разплакана от казармените мерки на погребението

  Когато смъртта постигне млад човек, тя не пита дали е военнослужещ или цивил. И все пак, разликата в начина на провеждане на погребението може да бъде огромна. Така, казармени мерки на деликатния момент на сбогуването стават темата на дискусия в последните дни. След като загуби сина си, майка на младия Петров разказва за несправедливостта, която му е се наложила, но и призовава за промени в системата. В следващите редове ви приканваме да разберете повече за случая и да видите снимките, които разказват за казармения дух.

  1. Пренебрежението на казармените мерки по време на погребението: Унижение за Петровата майка

  Погребението на Петър Иванов военнослужещ внезапно починал при изпълнение на задачите си, се превърна в истинско унижение за неговата майка. Нарушенията на казармените мерки и предписанията, които трябваше да се спазват по време на траурната церемония, изоставиха Петровата майка в непристойно положение, допълнено от безразличието и липсата на уважение от страна на военните ръководители.

  Майката на Петър, която беше наредена и силна жена, преживя неописуема болка и унижение, когато тя видя как синът й беше похоронен без достойнство. Липсата на чувство на принадлежност и грижа от страна на военните ръководители, които трябваше да се грижат за това, допринесе и за нарушаването на принципите на достойнство по време на церемонията.

  Бъдещи перспективи

  В малкия провинциален град Петрово вчера се разигра истинска трагедия, която остави всички станали свидетели с трепет в сърцето. Скръбта и болката пристъпиха жителите на общината след смъртта на младия житель Петър Иванов. Замоцена от безумна тъга и предавайки се на отчаяните си чувства, майка му, г-жа Елена Иванова, ридаеше изпълнена с пълен безпрецедентен гняв и обвинения към властите. Преживял фатална авария по време на протест срещу последователните казармени мерки в града, Петър загуби живота си – едно трагично завинаги потънало в бездната на казармата. Майката му сега изпитва болка, която е неописуема, и иска да бъде глас на всички жители на Петрово и хората, засегнати от безчовечните мерки на погребението. В статията си ще разкажем за оцелелите свидетели и тяхната общообразователна кампания, която има за цел да информира и сподели истината за казармени мерки.
  Казармени мерки на погребението! Майката на Петров ридае /СНИМКИ/

  title Майката на Петров, която загуби сина си по време на военни действия, беше разплакана от казармените мерки, които се предприемат при погребенията на войници. Въпреки тяхната тежка загуба и огромната им болка, семейството трябва да се съобрази със строгите протоколи и ограничения, които армията налага по време на спускането на войнишкия погребален ковчег в земята.

  Това са моменти от погребението, които останат след заклетия на армията и семействата на войниците. Хората, които изгубят близък в бойните действия, желаят да замянват траур в дома си, без никаква представа за казармените мерки, които са предвидени от военния протокол. Въпреки че целта на тези мерки е да отдадат почит на загиналите военници, то те понякога причиняват допълнителна болка на роднините, които се чувстват ограничени и неоспорени в своето право на спиране за последно със своя близък.

  Последни публикации

  spot_img

  Свързани публикации

  1 Comment

  1. Ужасно е как се третират хората в тези трудни времена. Сърцето ми се къса, когато виждам тази снимка.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here