More

  Икономика

  „Рено“ съблазнява пазара! Какво ни очаква: „Рено“ изненадва с нови предложения

  Френският автомобилен производител "Рено" подготвя нов модел, който обещава да събуди интереса на пазара. Сред очакваните иновации са по-дълъг междуосовинен разстояние, усъвършенстван дизайн и по-голяма комфортност за пътниците. Очаква се новият модел да бъде представен на международното автоизложение през следващата година. Въпреки конкуренцията на пазара, "Рено" се надява да привлече вниманието на клиентите със своята нова кола, обещавайки висока производителност и качество.

  Сензационна новина: Кога точно ще бъде затворен Дунав мост?

  От 1 май до 31 май ще бъде затворен Дунав мостът в град Русе за превоз на пътници. Това е ежегодният ремонтен период на моста, който се извършва с цел поддържането му в безопасност и добро състояние. Превозът на пътници през Дунав мостът ще бъде пренасочен по алтернативни маршрути по време на ремонта. Всички необходими мерки за осигуряване на безопасността на пътниците и спазване на ограниченията по време на затварянето на моста ще бъдат предприети от компетентните органи.

  „Тайните на успешното пазаруване в Европа: Открийте предпочитанията на европейците“

  Според последните данни, направени от проучване сред потребителите, се установява, че все повече европейци предпочитат да пазаруват онлайн. Определено предимство на онлайн пазаруването е удобството и възможността да сравняват цени и продукти от различни магазини. Въпреки това, все още голяма част от хората предпочитат да разглеждат и докоснат физически продуктите, преди да ги закупят. Това утвърждава, че традиционните магазини са все още важен елемент в ежедневната пазарувална рутина на европейците. Все повече потребители съчетават и двете форми на пазаруване, като в този случай говорим за концепцията "showrooming". Тенденциите на пазаруване в Европа непрекъснато се променят, но е ясно, че различните походи и предпочитания са ключов елемент в процеса на консумация в региона.

  Разкрийте тайната: Колко точно харчи българинът на почивка у нас и в чужбина?

  Българите спестяват ли, когато отиват на почивка? Според статистиките, никак не. Наскоро проведено изследване показа, че през последните години средната седмична почивка в чужбина струва около 1000 евро на българин. Сравнително по-евтините национални дестинации също са високо на цената - около 800 евро. Тенденцията е ясна: хората харчат за свободното си време и не обръщат особено внимание на цената. Няма да повярвате, колко лесно изтичат парите на ваканция!

  „България Еър“ с нов Airbus: Новата въздушна сила на България

  Българската авиокомпания "България Еър" обогати своята флота с нов Airbus. Новото придобитие ще подобри предлаганите услуги на авиокомпанията и ще позволи на пътниците да се възползват от по-съвременен и комфортен полет. "България Еър" продължава да се развива и да конкурира успешно на световния пазар за авиационни услуги.

  „Разкрийте тайната за по-голяма втора пенсия от първата“

  Според последните статистики, втората пенсия в България е по-малка от първата, което представлява сериозен проблем за много пенсионери. С цел да се справи с тази негативна тенденция, е необходимо да се въведат промени в системата. Една от възможностите е увеличаване на задължителните месечни вноски за втората пенсия. Това ще допринесе за по-голяма натрупана сума и, съответно, по-голяма пенсия по-късно. За да се осигури по-голяма стабилност на пенсиите, може да се разгледа и въвеждането на доброволни вноски във втората пенсионна каса. Всички тези мерки са необходими, за да се гарантира по-достоен живот на пенсионерите и да се намали рискът от пенсионна бедност.

  Recent Articles

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  spot_img